Gaatjes prikken (ipv schieten)

Wil je graag nieuwe gaatjes laten prikken? Zoek niet verder, want wij hebben dé oplossing voor jou! Wij hebben gekozen voor het piercing systeem van Inverness. Dit systeem werkt met een push-through systeem wat ervoor zorgt dat er heel nauwkeurig en geruisloos geprikt kan worden. Wij schieten de oorbellen dus niet door de oorlel heen. 

Inverness is het meest steriele, veilige en geavanceerde systeem om gaatjes in de oren te prikken. Met haar unieke sluiting en 100% ingekapselde oorbellen is Inverness uniek en bovenal veilig en steriel. Alle oorbellen zijn anti-allergisch en nikkelvrij.

Wat maakt ons priksysteem zo geweldig? Allereerst bieden we een ruime keuze aan prachtige oorbellen (Wij hebben chirurgisch stalen oorbellen, goud vergulde oorbellen, gouden oorbellen en titanium oorbellen), waarbij de prijs wordt bepaald door de oorbel die je kiest. En dat al vanaf slechts €29,95! Je kunt dus betaalbaar en stijlvol je oren laten piercen bij ons. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook nog eens een klein flesje antisept om je nieuwe gaatjes schoon en gezond te houden. Zo kun je vol vertrouwen genieten van je gloednieuwe look!

Maar er is meer! Ons team van ervaren professionals staat klaar om jou een veilige en comfortabele ervaring te bieden. We begrijpen dat gaatjes prikken een spannende stap kan zijn, vooral als het je eerste keer is. Daarom zorgen wij voor een hygiënische omgeving en begeleiden we je stap voor stap tijdens het proces. Jouw tevredenheid en welzijn zijn onze hoogste prioriteit. Wij prikken alleen in het zachter gedeelte van het oor en niet in kraakbeen. 

Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak bij ons en ontdek de moeiteloze manier om prachtige oorbellen te dragen! Laat je verrassen door ons priksysteem van Inverness, waarbij comfort en stijl hand in hand gaan. Met onze betaalbare prijzen, hoogwaardige ingekapselde oorbellen en het gebruik van het push trough systeem, ben je verzekerd van een geweldige ervaring.

Kom naar ons toe en geef je oren de aandacht die ze verdienen. Laat ons je helpen om je persoonlijke stijl te uiten met de perfecte oorbellen. Wij staan klaar om je te verwelkomen en je te laten stralen met prachtige nieuwe gaatjes. Tot ziens bij ons, dé plek voor een veilige, professionele en plezierige oorbelervaring! 💎✨

Verzorging: 

Wij adviseren de oorbellen minimaal 10 weken in te houden. Zo krijgt de oorlel voldoende tijd om te genezen. Het eerste jaar is het ook belangrijk om altijd een oorbel in te houden. Ga je met vakantie neem dan altijd een reserve setje mee.  

WIj adviseren om de oorbellen minimaal twee keer per dag te verzorgen (zolang je de eerste oorbellen in hebt). Bij ons kun je verschillende verzorgingsprooducten kopen van Studex en van Inverness, dit kun je gebruiken rondom het geprikte gaatje aan de voor- en achterkant van het oor. Probeer hierbij geen watje te gebruiken, dit kan namelijk pluisjes achterlaten. In plaats hiervan zou je een tissue kunnen gebruiken. 

Bij het schoonmaken met het verzorgingslotion raden we je aan om de oorbel voorzichtig te draaien, om vastgroeien te voorkomen en er voor te zorgen dat de lotion tot diep in het gaatje kan doordringen. Let op bij het aanraken van je oorbel en je oor dienen je handen goed gewassen te zijn. 

Na douchen het oor grondig met water spoelen en vervolgens behandelen met een antisept huidverzorgingsproduct. Lichte zwelling en rood worden van het oor dat direct optreedt nadat de oorbel gezet is, is volledig normaal. Als u onze instructies opvolgt, moeten deze symptomen verdwijnen binnen de 48 uur.

Mocht je echt last krijgen van het geschoten gaatje, dan adviseren wij om de oorbel er uit te halen. Daarna is het belangrijk om het gaatje schoon te houden met een antisept en er zo min mogelijk aan te zitten. Gaat je oor echt pijn doen, wordt het heel rood en gaat het ook opzwellen? Dan kan het duiden op een ontsteking. Als je één van deze symptomen vertoont, neem dan contact op met de huisarts.

Pas ook goed op met afdrogen, haarborstellen, sjaals etc. Het is super pijnlijk als de oorbellen ergens achter blijven hangen. 

Wij prikken geen gaatjes bij kinderen onder de 16 jaar die zonder ouder/verzorger langs komen. 

Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor het optreden van infecties, uitgroei van de oorbel of problemen tijdens de genezingsperiode. Aangezien de huid kan opzwellen of beurs raken, kun je hiervan hinder ondervinden.

Ik geef geen garantie op slechte of geen correcte verzorging van de oorbellen. 

Gaatjes prikken....dat doe je ook bij ons. Gaatjes prikken gaat op afspraak zodat wij alle tijd hebben om de gaatjes te prikken.