Een half jaar later.......

Een half jaar later.......

Het voelt als gisteren dat we ons nieuwe website lanceerden, maar hier zijn we dan, een goed half jaar later, overweldigd door de warme en enthousiaste reacties die wij hebben gekregen van jullie. 

Een van de hoogtepunten is ons spaarsysteem, dat blijkt een schot in de roos te zijn! Jullie zijn massaal aan boord gesprongen, en de positieve reacties stromen binnen. Sommige van jullie nodigen massaal familie en vrienden uit om ook bij ons te shoppen en zodra zij ook bij ons bestellen ontvang jij nog meer spaarpunten. 

De chatfunctie op de website blijkt een levendige ontmoetingsplek te zijn waar onze community tot leven komt. Jullie maken er volop gebruik van, en het geeft ons de kans om rechtstreeks in contact te staan, vragen te beantwoorden en gewoon een gezellig praatje te maken. Het voelt alsof we samen een digitale gemeenschap hebben opgebouwd. Zo leuk die interactie met jullie. 

Wat ons echt raakt, zijn al die prachtige bestellingen die dagelijks binnenkomen. Het is niet zomaar een transactie; het is een vertrouwen dat jullie in ons stellen. Elke bestelling is een bevestiging dat we op de goede weg zijn en motiveert ons om continu te streven naar verbetering.

We zijn constant op zoek naar nieuwe producten om jullie te verrassen en te inspireren. Onze ogen en oren zijn wijd open voor suggesties vanuit de community, want uiteindelijk willen we een assortiment aanbieden dat aansluit bij jullie wensen en behoeften. Gelukkig ontvangen wij ook vaak tips van jullie zodat wij ook goed weten wat jullie nog missen in ons assortiment.

Hier staan we dan, een half jaar verder in deze opwindende reis, doordrenkt met diepe dankbaarheid. We koesteren jullie steun, het vertrouwen dat jullie in ons stellen en de kans om deze prachtige webshop nog verder te laten groeien. Ik ben vastbesloten om meer van mezelf/oms te laten zien. Zodat jullie ook weten wie de gezichten zijn achter deze webshop.

En tot slot willen we jullie laten werten:

Jullie zijn te gek!

Lieve groetjes Gwen 

Laat een bericht achter!

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.