Als eerste bericht leek het mij wel leuk om jullie te laten weten wie er nu achter Hippe Girls staat en hoe het 9 jaar geleden allemaal is begonnen. Nu ben ik niet het type dat graag in de belangstelling staat, maar ik snap dat het voor jullie leuk is om te zien wie wij nou zijn.....nou hier komt ie dan....

3 maart 2014 ging ik (Gwen) samen met mijn man (Ronald) naar de KVK......wij gingen samen Hippe Girls in het handelsregister laten inschrijven. Spannend.....het begin van een nieuw avontuur. Na een dienstverband van 13 jaar was het tijd voor iets nieuws.....Ik wilde heel graag voor mezelf beginnen, dat leek mij toch wel echt een droom. Als moeder van toen nog 2 dochters waarvan er toen nog maar 1 op de basisschool leek mij dat echt ideaal. Het gezin en werk op die manier te combineren. Moeder zijn stond op nummer 1 maar naast het moederschap wilde ik toch ook graag wat voor mezelf. Even geen mama maar ondernemer zijn, mijn creativiteit in kwijt kunnen en ondertussen zoveel mooie bestellingen mogen inpakken en onze klanten blij maken.

Ik wist al heel goed welke artikelen ik allemaal in de webshop wilde hebben......dus lijmpistolen, lint, haarspeldjes werden aangeschaft en ieder vrij moment was ik bezig met het maken van haarspeldjes, diademen en elastiekjes. Naast al die mooie haaraccessoires wilde ik ook heel graag kindersieraden aanbieden.....zelf ben ik dol op sieraden en vooral bij kinderen vind ik het altijd zo leuk staan. Uren zocht ik online en benaderde bedrijven of ik hun collectie mocht inkopen. Nou ik moet eerlijk zeggen dat als je "nieuw" bent je echt een hele lange adem moet hebben.

Nou ben ik het type wat in mijn kop zit zit niet in mijn kont.....dus uiteindelijk een merk gevonden en vanuit daar zijn wij gaan uitbreiden. Ook de schooltassen van Zebra kwamen binnen en konden online......Ja......de shop was af en gevuld met een ontzettend leuk assortiment. 28 Mei was dan de dag.....de dag dat ik op het knopje.....zet je shop live klikte.

WAUW!! Mijn webshop was live en ik kon het wel van de daken schreeuwen......en dat deed ik natuurlijk ook 😀

En dan.......toen begon het wachten.......tot daar de eerste bestelling kwam.....mijn ouders waren de gene die de allereerste bestelling plaatsten. Hoe lief.....daarna volgende allemaal leuke bestellingen van familie en vriendinnen en bekende. Wij gingen al snel braderieën en markten draaien. Vanuit daar zijn wij steeds meer artikelen gaan toevoegen en is ons assortiment enorm gegroeid. Inmiddels doe ik niet alles meer alleen en hebben wij veel hulp. In 2016 kwamen wij tot de conclusie dat Hippe Girls inmiddels ons volledige huis had overgenomen.......Ze moest verhuizen.......en ineens kwam daar het perfecte pand voorbij.......dit was voor ons de perfecte locatie. Tegenover ons huis.....hoe mooi kan het zijn!! Binnen 1 week hadden wij de sleutel en begon de grote verhuizing......hele hele hele lange dagen maar binnen 1 maand waren wij volledig over. WAUW!! Ik weet de eerste echte werkdag nog......dat ik vanaf mijn bureau om mij heen keek en niet kon beseffen dat dit alles van "mij" was.

Na 9 jaar was het toch echt wel eens tijd voor een nieuwe webshop omgeving......het is nogal een onderneming om een kleine 4000 artikelen te verhuizen.....maar het is gelukt. En hoe..... wauw wat ben ik trots. Alles wat wij graag wilde in een nieuwe shop is er. Een loyaliteit programma, een super toffe chat functie, verlanglijstje en nog veel meer super toffe features.

Ok nog een kleine persoonlijke aanvulling.....ik ben dus Gwen en op het moment dat ik dit schrijf ben ik 42. Ben al sinds oktober 2000 samen met mijn man Ronald en wij hebben samen drie prachtige dochters! Wij wonen in Velserbroek (naast Haarlem). Ik ben creatief, leergierig en ben graag bezig. Een balans tussen werk en privé is dan ook nog wel eens moeilijk. Als ondernemer kun je nooit echt uit.....

Naast mijn gezin, Hippe Girls is er nog een droom uitgekomen. Ik ben altijd al iemand die dol is op het organiseren van feestjes, uitjes etc.....bourgondisch en gezelligheid, ik ben er dol op. Afgelopen zomer is Hippe Tipi's geboren.

Hippe Tipi's

Wil jij jouw kinderen een onvergetelijk slaapfeestje geven, maar zie je op tegen al het gedoe dat erbij komt kijken? Maak je geen zorgen, wij hebben de oplossing voor jou!

Hippe Tipi’s biedt complete thema logeerpakketten aan, zodat jij je nergens meer druk over hoeft te maken. In deze pakketten zit werkelijk alles wat je nodig hebt om een slaapfeestje te kunnen geven. Van tipi tentjes tot slaapspullen, lampjes en bedtafeltjes - wij regelen het voor je. En het beste nieuws? De kinderen die komen hoeven alleen maar hun pyjama mee te nemen en een tandenborstel!

Onze thema pakketten zijn nu tijdelijk nog completer, want bij ieder thema pakket krijg je gratis ons heerlijke popcorn verrassingspakket. Dat wordt smullen geblazen!

En het mooiste van alles? Na het feestje hoef jij je nergens meer druk over te maken. Wij doen namelijk de was voor je. Je haalt het pakket op de dag van het feestje op, zet alles op je gemak en in alle rust klaar en brengt het de dag na het feestje weer terug. Makkelijker kan het niet!

Nou genoeg over mij....oh en zonder al mijn lieve en loyale klanten was Hippe Girls nooit het succes geweest wat het nu is! Dankbaar dat ik dit mag doen. Veel shop plezier!

Liefs Gwen!