Hippe Girls hoe het ooit allemaal begon

Hoe het ooit allemaal begon........

2 reacties

Bij een spiksplinternieuwe site hoort natuurlijk ook een BLOG. Het idee is om zo af en toe eens een leuk BLOG te schrijven. 

Ik kan bijna niet wachten om jullie te vertellen wie er achter Hippe Girls staat en hoe ons geweldige avontuur negen jaar geleden begon. Ik ben Gwen, en samen met mijn man Ronald ben ik op 3 maart 2014 naar de Kamer van Koophandel gegaan om Hippe Girls officieel te laten registreren. Wat een spannend moment was dat! Na 13 jaar in loondienst te hebben gewerkt, was het tijd voor iets nieuws. Ik wilde dolgraag voor mezelf beginnen, een droom die ik al lange tijd koesterde. Als moeder van destijds twee dochters, waarvan er één nog maar op de basisschool zat, leek het me ideaal om werk en gezin te combineren. Natuurlijk stond het moederschap op de eerste plaats, maar ik verlangde ook naar iets voor mezelf. Even niet alleen maar mama zijn, maar ook een ondernemer met creatieve vrijheid. En daarbij kreeg ik de kans om prachtige bestellingen in te pakken en onze klanten blij te maken.

Ik wist precies welke producten ik in de webshop wilde hebben. Dus ik schafte lijmpistolen, lint en haarspeldjes aan, en in elk vrij moment was ik bezig met het maken van haarspeldjes, diademen en elastiekjes. Maar naast al die mooie haaraccessoires wilde ik ook dolgraag kindersieraden aanbieden. Ik ben namelijk gek op sieraden en vooral bij kinderen staat het altijd zo schattig. Urenlang zocht ik online en benaderde ik bedrijven of ik hun collecties mocht inkopen. Eerlijk gezegd, als je nog "nieuw" bent, moet je echt een lange adem hebben.

Maar ik ben niet het type dat bij de pakken neerzit. Uiteindelijk vond ik een merk en van daaruit zijn we gaan uitbreiden. Ook de schooltassen van Zebra kwamen binnen en konden online worden verkocht. Ja, de winkel was af en gevuld met een geweldig assortiment. En toen, op 28 mei, was het zover... de dag waarop ik op de knop "zet je shop live" klikte. WOW! Mijn webshop was live en ik kon wel van de daken schreeuwen van blijdschap... en dat deed ik natuurlijk ook! 😄

En toen begon het wachten... tot de eerste bestelling binnenkwam. Mijn ouders waren degenen die de allereerste bestelling plaatsten. Zo lief! Daarna volgden er steeds meer leuke bestellingen van familie, vriendinnen en bekenden. We gingen al snel braderieën en markten draaien. Van daaruit hebben we steeds meer producten toegevoegd en is ons assortiment enorm gegroeid. Inmiddels doe ik niet alles meer alleen en hebben we veel hulp. In 2016 beseften we dat Hippe Girls ons hele huis had overgenomen... het was tijd om te verhuizen. En plotseling kwam het perfecte pand voorbij, recht tegenover ons huis... hoe mooi kan het zijn! Binnen één week hadden we de sleutel en begon de grote verhuizing... lange dagen, maar binnen een één maand waren we volledig over. WOW! Ik herinner me nog goed de eerste echte werkdag, toen ik vanaf mijn bureau om me heen keek en het nauwelijks kon bevatten dat dit alles van "mij" was.

Na 9 jaar vonden we het hoog tijd voor een nieuwe webshopomgeving. Het was een hele onderneming om zo'n 4000 artikelen te verhuizen, maar we hebben het voor elkaar gekregen. En hoe! Ik ben zo trots op het resultaat. Alles wat we wilden in een nieuwe shop is er. Een loyaliteitsprogramma, een geweldige chatfunctie, een verlanglijstje en nog zoveel andere fantastische functies.

Oké, nog een persoonlijke toevoeging... Ik ben dus Gwen, en op dit moment dat ik dit schrijf, ben ik 42 jaar oud. Sinds oktober 2000 ben ik samen met mijn man Ronald, en samen hebben we drie prachtige dochters. We wonen in Velserbroek, naast Haarlem. Ik ben creatief, leergierig en altijd bezig. Een balans vinden tussen werk en privé is soms een uitdaging, want als ondernemer ben je eigenlijk nooit echt vrij.

Naast mijn gezin en Hippe Girls is er nog een droom uitgekomen. Ik ben altijd al iemand geweest die dol is op het organiseren van feestjes en uitjes, bourgondisch genieten en gezelligheid. Afgelopen zomer is Hippe Tipi's geboren.

Hippe Tipi's biedt complete thema logeerpakketten aan, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het organiseren van een onvergetelijk slaapfeestje voor je kinderen. In deze pakketten zit werkelijk alles wat je nodig hebt: tipi-tentjes, slaapspullen, lampjes, bedtafeltjes... Wij regelen het allemaal voor je. En het beste nieuws? De kinderen die komen, hoeven alleen maar hun pyjama en een tandenborstel mee te nemen!

Onze themapakketten zijn nu tijdelijk nog completer, want bij elk themapakket krijg je gratis ons heerlijke popcorn verrassingspakket. Dat wordt smullen geblazen!

En het mooiste van alles? Na het feestje hoef jij je nergens meer druk over te maken. Wij doen namelijk de was voor je. Je haalt het pakket op de dag van het feestje op, zet alles op je gemak en in alle rust klaar, en brengt het de dag na het feestje weer terug. Makkelijker kan het niet!

Nou, genoeg over mij... Oh, en zonder al mijn lieve en trouwe klanten zou Hippe Girls nooit het succes zijn geworden wat het nu is! Ik ben zo dankbaar dat ik dit mag doen. Dus veel plezier met shoppen!

Liefs,

Gwen

2 reacties

Joke Jansen
Joke Jansen

Lieve Gwen,

Enorm trots op je! Na 9 jaar keihard werken en moet je nu zien waar je staat. Love you 😘

Renate van Ingen
Renate van Ingen

Lieve Gwen,

Wat een mijlpaal! Vanaf maart 2014 ben je begonnen en kijk waar je nu staat met HippeGirls.nl. Ik ben ontzettend trots op jou en je doorzettingsvermogen. Je hebt een prachtige website gecreëerd. De aandacht die elke bestelling van jou krijgt is heel bijzonder. Blijf je passie volgen!

Laat een bericht achter!

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.